пʼятниця, 19 квітня 2024 23:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Спікер Палати представників Джонсон заявив, що пакет допомоги Україні "найкращий з усіх можливих"

Спікер Палати представників Джонсон заявив, що пакет допомоги Україні "найкращий з усіх можливих"
Спікер Палати представників США Майк Джонсон розповів про пакет допомоги Україні. Фото: РБК

Законопроєкти з додатковим фінансуванням зокрема України є найкращим можливим варіантом за наявних умов.

Сенатський законопроєкт, де об'єднувалось фінансування для України, Ізраїлю і Тайваню, був "фактично безлімітним чеком на отримання іноземної допомоги". Розбиття їх на окремі законопроєкти є "кращим процесом", розповів спікер Палати представників Сполучених Штатів Майк Джонсон у короткому коментарі журналістам на Капітолійському пагорбі, передає "Європейська правда".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна може програти до кінця року - директор ЦРУ Бернс

"Кожен може проголосувати відповідно до своєї волі і бажання своїх виборців щодо допомоги Ізраїлю, допомоги Україні, Індо-Тихоокеанського регіону, а також нашого четвертого пакета з питань національної безпеки, який містить всі наші нововведення", - додав він.

В пакеті законопроєктів міститься закон про використання активів корумпованих російських олігархів для фінансування допомоги Україні, а фінансова підтримка Києва надається в кредит, а не як грант, розповів Джонсон.

Джонсон заявив, що надання Україні летальної допомоги є критично важливим і зараз не час "не час грати з цим у політику".

Спікер Палати представників сказав, що вірить даним розвідки у те, що Російська Федерація може напасти на країни Європи, які є членами НАТО.

Він заявив, що "не час грати з цим у політику", інакше участь у війні доведеться брати американським солдатам. Джонсон сказав, що його син вступає до Військово-морської академії, тому для нього це особисте питання.

Зараз ви читаєте новину «Спікер Палати представників Джонсон заявив, що пакет допомоги Україні "найкращий з усіх можливих"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути