Поки гинуть українські патріоти, до нас тягнуть чергову російську похабщину

Галкін і Пугачова – це відвертий несмак, який мав залишитися в 90-х

Якщо ти на пару годин випав із новинного потоку – чекай нової туйні.

Ось Мінкульт наш радісно повідомив, що Максима Галкіна виключили зі списку осіб, які становлять національну загрозу Україні. Антон Геращенко прям радісно підтвердив, додавши, що "він і Пугачова великі друзі України".

Чесно кажучи, до цих двох малоросів, які, на жаль, займають якісь посади, я знала лише одне: що Галкін і Пугачова сплять разом. І якби не було регулярних нагадувань, то думала би, що вони вже вмерли.

Але ні. На кістках українських патріотів треба притягнути якусь чергову російську похабщину. Відвертий несмак. А Галкін і Пугачова – це відвертий несмак, який мав залишитися в 90-х.

У той день, коли французькі криміналісти повідомили, як жорстоко стратила Росгвардія Макса Левіна, нам треба влаштувати "уютік" і "комфортік" росіянам

У той день, коли французькі криміналісти повідомили, як жорстоко стратила Росгвардія Макса Левіна, нам треба влаштувати "уютік" і "комфортік" росіянам.

До слова, про Галкіна. У 2014 році ця особа вела в окупованій Ялті концерт до Дня Росії – отже, незаконно перетнула кордон і брала учать у відвертій пропаганді окупанта. Там були сказані наступні слова від Максима: "Крым – это Россия в миниатюре", "Крым – это место детских воспоминаний". Все увінчалось спільною піснею про братскіє народи – гімном Росії.

Питання, цьому теж будемо паспорт наш дарувати? Влаштуємо на канал "Рада" ? Чи на "Інтер"?

Мораль: якщо у Ткаченка чи Геращенка дуже поганий естетичний смак – це не привід тягнути сюди свої перверзії в обхід думки суспільства.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі