В Конгресі США зацікавились Єрмаком та його "ймовірними зв'язками з Росією"

Представниця Палати представників Вікторія Спартц пише, що "пан Єрмак викликає багато занепокоєнь"

А зараз почався цікавий скандал.

Представниця Палати представників США Вікторія Спартц у п'ятницю звернулася до президента США Джо Байдена з проханням надати пояснення щодо процедур нагляду, пов'язаних із главою Офісу президента України Андрієм Єрмаком.

У загальному описі листа є коротка згадка про нібито наявність "різноманітної розвідувальної інформації щодо дій пана Єрмака в Україні та його ймовірних зв'язків з Росією". Є ще закрита частина частина листа, прихована таємницею.

Конгресвумен також згадує в листі, що глава Офісу президента призначив своїм заступником з питань правоохоронної діяльності Олега Татарова, тоді як він "затримує призначення незалежного антикорупційного прокурора понад рік, через що Спеціалізована антикорупційна прокуратура і Національне антикорупційне бюро не функціонують". Привіт Зеленському і його команді. США все чудово бачать.

Спартц пише, що "пан Єрмак викликає багато занепокоєнь у низки людей у США і за кордоном"

Спартц пише, що "пан Єрмак викликає багато занепокоєнь у низки людей у США і за кордоном".

"Тоді як президент Зеленський тяжко працює для створення союзів із Заходом і нашою країною, на нас лежить відповідальність повідомити йому, якщо ми маємо занепокоєння щодо ключових людей у його оточенні. Ця також наш обов'язок перед сміливими українськими солдатами й сильним українським народом, який бореться за свободу й міжнародний порядок для нас усіх", – підсумовує Спартц.

Цікаво, що наближені до ОПУ телеграмчики уже пишуть, що це просто кляті республіканці боряться за владу. І накидають. Але є одне "але": Спарц – українка з Чернігівщини, яка першою серед українців перемогла на виборах в Палату представників Конгресу США у 2020 році.

У квітні 2022 року Спартц була однією з офіційних представників США, хто відвідав Україну вперше з початку вторгнення

У квітні 2022 року Спартц була однією з офіційних представників США, хто відвідав Україну вперше з початку повномасштабного вторгнення Росії. Також Спарц була присутня на історичному моменті підписання ленд-лізу Джозефом Байденом. Тому накиди, що ця "блондиниста сука просто зливає Україну" чи ця "республіканка просто зливає нашого чудового Єрмака в часи війни", не котять.

До слова, недавно наші американські друзі натякали, що знають і про приватні рахунки згаданих персонажів. І це сотні мільонів не гривень.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі