Було б смішно, якби не було так сумно. Макрон взявся за старе

Він знову намагається всіх "умиротворити"

Еммануель Макрон хоче вже влітку посадити Росію і Україну за стіл переговорів за допомогою Китаю.

Кхм, упс і ха-ха-ха…

Було би дуже смішно, якби це був не той самий Макрон, який наполегливо "умиротворював" Володимира Путіна і навіть говорив, що не можна дати йому "втратити обличчя" минулого року.

Було би смішно, якби не було так сумно. Адже Нікола Саркозі уже так само садовив за стіл переговорів Грузію і РФ – і чи "умиротворило" це окупанта, ми дуже добре відчули всім нутром.

До речі, Олланд і Меркель були тими, хто укатував у свій час Порошенка на Мінські домовленості.

Нащо це Макрону, зрозуміло. Як лідер Франції, він взяв курс на те, щоби проголосити Францію новим лідером Євросоюзу

Нащо це Макрону, зрозуміло. Як лідер Франції, він взяв курс на те, щоби Францію проголосити новим лідером Євросоюзу. Це непогано, з огляду на те, як Німеччина загралась у Wandel durch Handel…

Але Макрон нещодавно втратив на пенсійній реформі всередині Франції. При чому так втратив, що Ле Пен, яку після минулих виборів списували на смітник, на тлі протестів гарно покращила свою підтримку. І Макрон знову вирішив грати роль великого миротворця.

Стосовно всіх цих "мирних переговорів" Пєсков добре резюмував: "Нас цікавлять мирні переговори лише в інтересах РФ". А отже, РФ на нинішньому етапі цікавить легалізація захопленого і щоб трошки зняли санкцій. А там далі знову можна готуватись до нової війни. І ще потім "чуть-чуть лєгалізіровать".

Мені дуже подобається ідея запрошувати миротворцем Китай, до протистояння з яким всерйоз готуються Японія і Південна Корея

А ще мені дуже подобається ідея запрошувати миротворцем Китай. Китай, який демонстративно відмовив у тому, щоб бодай телефоном побазікати з Зеленським. Китай, до протистояння з яким всерйоз готуються Японія і Південна Корея. При чому загроза настільки сильна, що японці виділили шалену суму коштів на свою оборону, відмовились від пацифізму й разом із США ліплять безпековий союз.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі