"Хто тобі заплатив?" Лобода в Харкові – це крінж

Зірки типу Світлани думають, що можна все купити. І повернути все взад

Лобода в Харкові – це крінж.

Жіночка зрозуміла, що у Києві концертів не буде, і поїхала окучувати Харків, який прийняв зараз гігантську кількість біженців. Шалену кількість людей з пістрявими смаками і прошивками. Людей, голодних на будь-яку емоцію, не пов'язану безпосередньо з війною. І тупо зманіпулювала людьми, які хочуть вижити в цьому замісі.

Лобода підійшла до молодої дівчини, яка стояла з плакатом "Харків без Лободи", і спитала: "Хто тобі заплатив?" Те, що в неї може бути мозок, позиція і досвід з переконнями, круче ніж у пєвіци в 40+, – пєвіца не подумала.

Не сумніваюсь, що по завершенню війни воно буде першою, хто поїде "наводить мосты дружбы" з окупантами. Співати на "общєпонятном язикє"

Не сумніваюсь, що по завершенню війни воно буде першою, хто поїде "наводить мосты дружбы" з окупантами. Співати на "общєпонятном язикє".

Ці звьозди так і не не зрозуміли, в чому різниця обґрунтованої критики від хейту. Нагадати Світлані "грамофони" в Кремлі і "какая к черту разніца, какая страна" – це нормально. Хейт – це коли малолітні фанати Дуа Ліпи пишуть, що у неї "надто маскулінний бородатий хлопець", і його треба терміново кидати, бо у них надто "стереотипна пара". Думаю, ви вловлюєте різницю? У всіх інших питаннях Дуа Ліпа завше просуває крутизну Албанії – рекламує її культуру, пляжі і є культурним амбасадором у світі. Поп-співачка пишається албанським походженням і із вручення паспорта зробила ціле шоу на багатомільйонну аудиторію.

Ці звьозди типу Лободи думають, що все можна скупити. І повернути все взад.

Цікаво, на якій би стороні була Світлана, якби окупанти таки провели парад побєди на Крєщатікє прошлой зімой?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі