"Бомбіческій" роман Арестовича: як він розізлив українок

Про чоловіка дуже багато кажуть його жінки. Щойно його дружину почали крутити, як заготовку потенційної першої леді — там можна було помітити, що саме йому подобається. Щось максимально інфантильне, не дуже розумне

В приємному задоволенні від обурення наших женщін від семінарів Арестовича.

По-перше, такий чоловік може подобатись лише жінкам з пакетом комплексів та вкрай поганим смаком.

По-друге, про чоловіка дуже багато кажуть його жінки. Щойно його дружину почали крутити, як заготовку потенційної першої леді — там можна було помітити, що саме йому подобається. Щось максимально інфантильне, не дуже розумне. Щоб сиділо з закритим писком при мужикє. Чистеньке, але не харизматичне, не сильно сексапільне, без якоїсь родзинки — яку раз побачиш і не забудеш ніколи. Така сидітиме вдома і триматиметься за шлюб, поки чоловік робить всяку прутню. Зазвичай вона не працює, бо ще не дай Бог, принесе додому мужскую енергію і матиме гроші на помади з тампонами.

Всі великі романи в історії мають великий елемент поваги

Третє. Коли чоловік каже, що ти "маєш дивитись на мене як на бога/ідола/ мільярдера Крістіана Грея" — я вважаю, що це бахнутий на всю голову чоловік. Бо всі великі романи в історії мають великий елемент поваги, визнання талантів жінки і ігри розумів. Не всі вони завершувались хепіендами, однак реально поворотний і крутий роман — це про повагу і захоплення партнерів одне одним. Про піднесення і розвиток разом, і персонально.

Про крики, "бросить кошелек" і шпекнути, коли вона лається — думаю, це він описував власні моделі стосунків з Настею і попередницями. Якби мені хтось кинув кошелек, то його речі летіли би з балкона відразу.

Найцікавіше, що Арестович сам є батьком двох двох дочок. Хотілось би сподіватись, що батькова наука не кине їх у лапки подібних членистоногих.

Згадала, як жінка Арестовича описала їх бомбіческій роман:

"Пішла на його курс — він поклав руки на плече, і я щось відчула";

"Вийшли на вулицю — застебнув куртку і сказав, пішли на каву";

"Він був старше і з телевізора, такого раніше не було в мене";

"На тій зустрічі він запропонував мені роман".

Це якась фігня, а не любовна історія, від якої скаче пульс… І ти рахуєш години до зустрічі з "таємним другом")

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі