Люкс на крові. Як наших корупціонерів палять їхні баби

Людина, яка досягла всього сама і справді купається заслужено в люксі, не розказує про це. Наші ж скоробагатьки вважають за необхідне показати весь свій люкс

Багатьох корупціонерів палять їхні баби - дружини, коханки, наречені. Чому "баби"? Бо назвати цих істот жінками в той час, коли в країні в геометричних прогресіях росте кількість вдів, сиріт, інвалідів війни, складно.

Чому так?

Зазвичай, коли до тупої жінки попадає у руки Cartier і Prada, в неї вимикається мозок, і треба швидко цим похизуватися. Вивалити з нутром.

Мені не шкода бабів сімейства Гринкевичів, які пішли хизуватись багатством під час війни

Тому ні. Мені не шкода бабів сімейства Гринкевичів, які пішли хизуватись багатством під час війни. Особливо в ах*ї від балакучої невістки - мисткині "сенсів", якій захотілось інтерв'ю на СТБ, ютубу і галерей. І яка вивалила купу цікавої інфи з пруфами ролексів, браслетів, каблучок і несподіваних колаб.

В світі не бракує кейсів, коли моделі і актриси, які справді "досягли всього самі", виходили заміж за мультимільйонерів та мільярдерів.

Чи було якесь стрьомне про корупційні сквірти і фонтани від Меланії Трамп, Міранди Керр, Карлі Клосс та Серени Вільямс? Ні.

Або є дружина мільярдера Франсуа-Анрі Піно і відома актриса Сальма Хайєк, яка до заміжжя справді досягла усього сама. Років так 20 досягала.

Мадам Піно може дозволити собі YSL, Gucci, Balenciaga, Bottega Venetta і діаманти Boucheron - її чоловік власник цих брендів. На червоних доріжках вона вдягає весь цей люкс. І це лише підкреслює, яку ефектну та харизматичну жінку має один із найбагатших чоловіків світу.

Але коли у неї інтерв'ю - у Сальми немає розповідей про "цю сумку мені чоловік з роботи приніс", "це мені подарував", "мої туфлі коштують хуліярд".

Ні. Хайєк залюбки розкаже про сімейні пранки, про те, як молилась, щоб у неї виросла грудь. І ще забавні історії, як вона укатала Франсуа завести або десяту собаку, або хом'яка. "Я хотіла йому сказати, що у мене була інтрижка, аби він легше переніс інформацію, що я привезла з Болгарії цуценя". Або "мій чоловік зайшов у ванну, знайшов там качку. І став кричати, що я його обманула, коли клялась, що більше нікого не заведу. А вона сама залетіла".

Сальма розказувала, що на перших побаченнях говорила з Піно про моду, футбол, історію, космос, науку. Власне, тому і зрозуміло, чому мільярдер побрався саме з цією жінкою

До слова: Сальма розказувала, що на перших побаченнях говорила з Піно про моду, футбол, історію, космос, науку. Власне, тому і зрозуміло, чому мільярдер побрався саме з цією жінкою і був ініціатором пишного весілля в старовинному театрі Ла Феніче. Тобто не було оцього: "Я покохала Ромчика і ми не розмовляли про роботу".

Людина, яка досягла всього сама і справді купається заслужено в люксі, не розказує про люкс. Наші ж скоробагатьки вважають за необхідне показати люкс на крові. Щось тут не те.

Ще мені дуже сподобалось, як вівцю-невісточку пішли підтримувати її феміністичні подружки. Одна з яких виявилась дружиною скандального сбушника, пов'язаного з Татаровим та Єрмаком. Ця панянка-захисниця умудрилась поїхати на концерт Бейонсе в двох кольє з діамантовими пенісами. Зате "дєвочка, держись!"

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі