"Наркооргія" та прослушка. Що не так із компроматом на BIHUS

Мова йде про новорічний корпоратив. А отже, це приватна закрита вечірка дорослих людей без присутності неповнолітніх. І логічно, що там люди можуть розважатися як хочуть. Мають повне право

Отже, подивилась оте саме відео, яке в численних телеграмах ОП подавалась як страшна наркооргія операторів та водіїв BIHUS.

Очікувала, що там буде якесь потужне паті, танці на столах, розкидування доларів, катання на люстрі, обригані дивани, Горбунов у ролі тамади - як ознака страшного несмаку. У підсумку - фото розваг Кейт Мосс та Піта Доерті на початку нульових та розваги Уми Турман в "Кримінальному чтиві" видаються більш мощним екшеном.

Одразу зазначу, що я не вживаю жодних наркотичних речовин. Але якщо хтось щось і вживає, то його вибір і його право. Якщо чесно, перше враження - корпоратив був цнотливий і скучний. Бачили мої очі і пожощє.

Фото розваг Кейт Мосс та Піта Доерті на початку нульових видаються більш мощним екшеном

Мова йде про новорічний корпоратив. А отже, це приватна закрита вечірка дорослих людей без присутності неповнолітніх. І логічно, що там люди можуть розважатися як хочуть. Мають повне право.

На відео я не побачила нічого суперкримінального. Сидять дівчата за столом з трьома пляшками, сміються. Нахиляються до стола. Ну і все на цьому.

Для чого це викинули в інформаційний простір?

Команда BIHUS в умовах військового стану змогла розказати надзвичайно цікаві історії про нинішню владу та її ставлеників.

Наприклад, про заступника керівника Нацполіції Тишлека, його жінку-росіянку та зв'язки з окупованим Кримом.

Про специфічних радників Єрмака з душком "Партії регіонів".

Про заховані кошти Колі Катлєти.

Про дружка Єрмака Колюбаєва, який займався серіалами, а тепер велике цабе БПЛА.

Про Слюсарева.

І про Шурму та його мега успішного брата.

Факти, наведені в розслідуваннях команди BIHUS, численні радники-піарники ОП та СН спростувати не можуть - тому шукають компромат

Факти, наведені в розслідуваннях команди BIHUS, численні радники-піарники ОП та СН спростувати не можуть - тому шукають компромат.

Цей "компромат" мав би показати медійників Бігуса алконавтами, наркоманами і повними відморозками. Аби завжди можна було сказати: "Розслідування? Та яке розслідування? Там же одні любителі зелених сендвічів!"

Мене більше турбує у цій історії кілька питань:

1. На підставі якого закону та кримінального провадження велись записи водіїв та операторів проєкту BIHUS.info?

2. Якщо це державні органи, то хотілось би дізнатися, чому у військовий час значні кошти витрачаються на переслідування технічних працівників медіа? Наші податки на "наружку" за якимись водіями?

3. Це у нас Банкова так дослухається до настійливих рекомендацій західних партнерів, що "свобода слова є важливим критерієм для вступу України до Євросоюзу" і наданню грошей на відбудову? Це ті потужні демократичні основи, про які говорив пан президент у Давосі?

Які наступні викриття журналістів нас чекають? Що хтось п'є горілку на корпоративі чи знайомиться в Tinder?

4. Які наступні викриття журналістів нас чекають? Що хтось п'є горілку на корпоративі чи знайомиться в Tinder для одноразових побачень?

Якщо найбільший компромат на команду розслідувача - це те, що їхній водій та оператор щось зжерли на приватному корпоративі в позаробочий час, виспались і поїхали додому на таксі - то у них дуже добрі сюжети і суспільний вплив.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі