Зеленському не стати президентом вдруге. І ось чому

"Хочу і можу" нашого президента несе потяг "Україна" до прірви

Зеленському не стати президентом вдруге.

Бо він вважає людей гі*ном.

Тих самих людей, які спочатку зробили його президентом. І тих, які два роки поспіль героїчно борються за державу, щоб Зеленський міг приміряти фуражки Черчилля, Трумена, Рейгана.

Зеленський і його оточення вважають наших журналістів лайном. "Це ІПСО, це фейк, ви с*ки Порошенка, ви сієте кремлівські наративи, ви баби, ідіть на кухню".

Тому про своє хворе бажання звільнити чи не єдиного профі у нинішній Україні - Залужного - Зеленський повідомив і інтерв'ю італійському "суспільному". Не нашому, бо на нашому там погані журналісти і задають погані питання про Татарова і Єрмака.

Зеленський розказав головну новину чужому народу, бо свій можна газлайтить, цькувати і вважати за ідіотів

Зеленський розказав чужому народу, бо свій можна газлайтить, цькувати і вважати за ідіотів, що думає про перезавантаження.

Так от - він розмірковує над звільненням не лише Залужного, а й інших керівних осіб.

"Звичайно, необхідне перезавантаження і новий початок. Коли ми говоримо про це, я маю на увазі заміну низки керівних осіб держави, не лише у військовій сфері. Я розмірковую над цією заміною (Залужного), це правда. Це питання стосується всієї управлінської групи, яка веде машину країни", - каже Зе.

Знаєте, в чому гірка іронія?

Якби ми не були в повномасштабній війні - у нас надворі нині на всі 100% буяла би виборча кампанія президента. Де Зеленському світили матюки на паркані. У Раді була би інша конфігурація - і з великою долею вірогідності ми б не побачили там Безуглу та Арахамію.

Вова увімкнув на потужну потужність "хочу і можу". Це хочу і можу стало смертельним вироком для багатьох. Бо я згадую старе інтерв'ю Пікалова на УП: "Вові подобається, коли все відбувається, як він хоче".

У книзі "Останній політикан" написано йдеться про те, що США попереджали Зеленського про підготовку РФ великої війни з квітня 2021 року. Він розказував про паніку і нагнітання. І кричав на Байдена.

ЦРУ надало йому карти зі стрілочками. Але і інтерв'ю NOS він визнав, що не покликав людей копати рови, "аби не було паніки"

Заздалегідь ЦРУ надало йому карти зі стрілочками. Але і інтерв'ю NOS він визнав, що не покликав людей копати рови, "аби не було паніки".

У Саймона Шустера в книзі ідеться про те, як Кирило Тимошенко зі старту почав керувати редакторами груп єдиного телемарафону. Бо "Вові не подобались деякі новини". І тому новини викривлено показували так, як подобається лідеру.

Залужний написав детальну статтю про стан війни для The Economist - "у мого лідера паніка, що я скажу моєму лідеру".

Я не знаю, скільки нам коштуватиме переформатування і "відсутність паніки" - але Володимир Олександрович мав би подумати над своєю поведінкою. І як його "хочу і можу" несе потяг "Україна" до прірви.

Заруба із Залужним - ніщо інше, як кейс про "вкрадену перемогу"

Навіть італійцям він не назвав причину бажання звільнення Залужного. Тому очевидно - він ненавидить його через довіру суспільства, реальну підготовку до війни таємно. І врешті - що це чи не єдиний дорослий чоловік, який не бігає за лідером з чупа-чупсами і брязкальцями.

Заруба із Залужним - ніщо інше, як кейс про "вкрадену перемогу". Лише через те, що є заздрощі до генерала, який якісно відрізняється від "зеленого" бакпосєву.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі