Найкращі друзі дівчини - діаманти й корупціонери?

Куди поділися майже 100 млн грн, які вкрав посадовцець СБУ Артем Шило на трансформаторах "Укрзалізниці" в розпал війни?

Дружина татарівського сбушника-корупціонера (Артема Шила, ред) Іра Попова - велика подружка Соні Морозюк. Захищала її як левиця під час скандалу з корупцією. Тут - Іра на концерті Бейонсе в кольє із діамантових прутнів. Там вона сиділа в VIP-зоні, це 3,5 тисячі доларів за квиток. Бейонсе, мабуть, була в шокові від такої кількості діамантів на гості, яка навіть близько не суперстар.

Думала, хіба пройде повз увагу така потужна корупція, ще й коли? Коли з червня по грудень 2022 Шило з громадянином Білорусі відмивали шалені мільйони на трансформаторах. Але ні, жодного коментаря і навіть писку

Шукала розгромне відео Зеленського чи прямий ефір члена наглядової ради "Укрзалізниці" Сергія Лещенка - колись великого любимчика впливових політичних чоловіків і "надії" журналістики по темі. Думала, хіба пройде повз увагу така потужна корупція, ще й коли? Коли з червня по грудень 2022 Шило з громадянином Білорусі відмивали шалені мільйони на трансформаторах. Але ні, жодного коментаря і навіть писку. Що ж так? Зате тепер ясно, звідки ці прутні. І скільки трансформаторів не отримала "Укрзалізниця".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі