неділя, 14 квітня 2024 16:15

Коли найкраще починати нові стосунки після розлучення

Коли найкраще починати нові стосунки після розлучення
Найкращі поради для побачень після розлученняФото: pinterest

Після розлучення не завжди вдається швидко почати нові стосунки.

Якщо ви почуваєтеся емоційно здоровою людиною, вас більше не обтяжує розлучення, і ви хочете, щоб ваше життя було доповнене побаченнями, новими стосунками, це ознака того, що ви дійсно можете почати нове особисте життя.

З іншого боку, якщо ви все ще оплакуєте втрату свого колишнього партнера, вам може знадобитися деякий час, перш ніж ви почнете зустрічатись з кимось.

Найкращі поради для побачень після розлучення

Ось кілька ключових порад, які слід пам'ятати, коли ви готуєтеся знову почати знайомитися.

Подумайте про свій шлюб

Це може бути важким питанням, але ви повинні подумати про свій шлюб і причини, через які він розпався. Усі ми люди, і всі ми можемо вчитися у важких ситуаціях.

Погляньте неупереджено на минуле і подивіться, чого ви можете навчитися з нього.

Якщо ви ще не готові переглянути помилки свого шлюбу, це може бути ознакою того, що ви також не готові прийняти нову себе.

Цілком природно, що повторні побачення можуть викликати прикрі почуття.

Переконайтеся, що у вас є час, щоб відчути та відпустити ці почуття. Не блокуйте їх, постарайтеся усвідомити, прийняти та попрощатися з ними, легко і вільно.

Подумайте, що саме ви шукаєте

Коли ви починаєте зустрічатися, на секунду задумайтеся про те, що ви дійсно шукаєте. Ви хочете ще одного партнера по шлюбу? Ви шукаєте швидкоплинні розваги? Чи ви хочете просто довготривалих стосунків?

Зазвичай ваші почуття змінюються після розлучення. У минулому ви могли віддавати перевагу серйозним стосункам, але тепер ви, можливо, захочете випробувати легку інтрижку.

Це абсолютно нормально, але дуже важливо, щоб ви могли визначити, чого хочете — це полегшить вам життя, щойно ви почнете зустрічатися з потенційними кандидатами.

Цінуйте себе

На жаль, багато розлучених кидаються в низку побачень і ламають себе, намагаючись задовольнити потреби потенційних партнерів. Але варто цінувати себе і свої потреби.

Будьте егоїстичні та ставте себе на перше місце під час знайомства, ніколи немає причин ставити почуття потенційного партнера вище за свої власні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як познайомитися з дівчиною на вулиці: дієві поради для щастя

Це відсіє всіх несумісних, і у вас залишаться ті люди, які поважають ваші кордони. Підлаштовуватися і принижувати себе перед кимось — великий ризик втратити його.

Будьте чесними

Будьте готові до чесності, йдучи на побачення. Бути вразливим може бути страшно, але набагато краще почати нові стосунки з довірою і чесністю, ніж із брехнею про минуле.

Розлучення — це нормально, тож не соромтеся свого минулого. Це також сигналізуватиме про те, що ви зцілилися й емоційно дозріли — це краще, ніж секрети та брехня, а потім і почуття провини!

Ви також можете подумати про те, щоб зустрічатися з іншими розлученими чоловіками, оскільки вони зрозуміють вашу ситуацію краще, ніж ті, хто ніколи не був одружений.

Війна часто веде до конфліктів саме через те, що ми не знаходимо в собі сили цікавитися ще й життям партнера, відвернутися від своїх справ та вислухати його.

Накопичені суперечки та невисловлені образи з часом стають причиною розлучення. Але йому можна запобігти.

Основа стосунків – контакт. Тому про все, що хвилює, треба говорити вільно, як двоє дорослих людей. І якщо ви ухвалюєте рішення про розлучення, не потрібно поспішати, потрібно кілька разів вдумливо поговорити.

Зараз ви читаєте новину «Коли найкраще починати нові стосунки після розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути