пʼятниця, 05 квітня 2024 09:35

Онлайн сервіс для бронювання ліків: швидко, зручно та вигідно
PROMO

Уявіть доволі типову ситуацію: вам потрібно піти до аптеки. Розхиталися нерви, погіршився сон, у бабусі закінчився гель від болю в суглобах, а у дитини тече з носа. Ще й чоловікові лікар призначив пігулки від тиску. Мабуть, десять років тому ви б просто навідались до першої-ліпшої аптеки, незважаючи на її цінову політику та часом обмежений асортимент. У разі відсутності необхідних ліків, телефонували б до довідкової служби: "Скажіть, будь ласка, в якій аптеці можна купити…". І їхали б через все місто в пошуках бажаного препарату.

Автор: скриншот з сайту liki.ua
  Безкоштовно забронювати ліки та інші аптечні товари можна на Liki.ua та викупити у найближчій аптеці за найбільш вигідною ціною
Безкоштовно забронювати ліки та інші аптечні товари можна на Liki.ua та викупити у найближчій аптеці за найбільш вигідною ціною

А тепер повернімося до наших часів. Як ми зазвичай купуємо ліки? Cтатистика свідчить, що понад 80% українців все ж віддають перевагу особистому візиту до аптеки, однак вже не до першої-ліпшої. Все більша кількість споживачів обирають аптеку та бронюють ліки заздалегідь, користуючись послугами спеціалізованих інтернет-сервісів. Яким чином це відбувається?

Потенційний покупець заходить на сайт з пошуку та броновання ліків. Наприклад, Liki.ua – зручний сервіс, в каталозі якого, окрім звичних лікарських засобів та БАДів, можна знайти безліч інших товарів аптечного асортименту: вироби медичного призначення, медтехніку, спортивне харчування, органічні продукти, товари для матері та дитини тощо.

Зручна, інтуїтивно зрозуміла система фільтрів дозвоволяє швидко знайти необхідний товар за найбільш доступними цінами у найближчих до споживача аптеках.

А якщо покупець хоче придбати одразу декілька позицій? Для Liki.ua це не проблема. Додайте всі свої побажання до списку покупок – і на мапі сайту з'являться аптеки, де є все, що вам потрібно. Обирайте найпривабливішу за розташуванням та цінами – і робіть замовлення. До речі, сайт працює тільки з ліцензованими аптечними установами. А ще сервіс вміє ідентифікувти аптечні мережі. Тож якщо ви є постійним клієнтом певної мережі, маєте можливість бронювати ліки саме в "своїй" аптеці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як отримати електронний лікарняний - сім кроків в інфографіці

А для чого взагалі потенційні покупці бронюють ліки? Не є таємницею, що вартість попередньо зарезервованих препаратів суттєво відрізняється від вартості тих самих засобів, придбаних в аптеці без бронювання. Отже, використання сервісу Liki.ua дозволяє заощадити, не поступаючись якістю, що вкрай важливо при купівлі товарів для здоров'я.

Втім, ціна – лише одна з властивостей товару, а сучасний покупець – прискіпливий, він хоче знати якомога більше про те, що купує.

Вам потрібнен лікарський засіб? Заходьте на Liki.ua, знаходьте офіційну інструкцію та дізнавайтеся про всі особливості необхідного вам препарату. Сайт допоможе отримати вичерпну інформацію про активну речовину і, за потреби, підібрати засоби-аналоги за найкращим співвідношенням ціна/якість. На Liki.ua можна відфільтрувати препарати за дозуванням та формою випуску. Це важливо, адже всі ми різні – для когось більш зручними є краплі в ніс, а хтось віддає перевагу спреям; одні звикли змащувати хворий суглоб кремом, іншим до вподоби той самий засіб у формі гелю.

До речі, коли йдеться про БАДи, дитяче чи спортивне харчування або медичні вироби – на сайті також є детальний опис кожного з таких продуктів, який допоможе обрати необхідний товар. Наприклад, дізнатися свій розмір бандажу, визначитись з типом анатомічної подушки, підібрати харчову добавку або косметичний засіб.

І ось, нарешті, вся інформація отримана, всі позиції потрапили до списку покупок, обрана аптека з приємними цінами. Саме час оформити замовлення і дочекатись підтвердження на номер телефону або електронну адресу, вказані при реєстрації. Тепер справа лише за покупцем: у зручний для себе час, протягом терміну, зазначеного в підтвердженні (від 24 до 72 годин), слід прийти до аптеки, сплатити і отримати зарезервований товар. І головне: сплачувати ви будете саме ту суму, яка була заявлена при бронюванні. Зручно і вигідно, чи не так?

Однак постає питання – чи можна скористатися інтернет-замовленням, якщо потрібно придбати засіб рецептурного відпуску? Так, якщо у відвідувача сайту є електронний рецепт. А якщо його немає, сервіс liki.ua надає можлисвість через Телеграм-бот отримати безкоштовну онлайн консультацію лікаря з випискою такого рецепту. Ця послуга суттєво спрощує життя пацієнтам з хронічними захворюваннями, особливо під час війни, коли офлайн доступ до лікарів часто обмежений.

На Liki.ua працює команда професіоналів з багаторічним досвідом у медицині та фармації. Цілодобова лінія підтримки в Telegram/Viber, а також гаряча телефонна лінія забезпечує зворотний зв'язок із відвідувачами сайту. Тут завжди готові відповісти на будь-які запитання або вирішити проблеми користувачів сервісу. До того ж, у команди є безліч цікавих та корисних ідей, які поступово втілюються в життя. Наприклад, вже зараз впроваджується програма знижок на ліки для пацієнтів з певними хронічними захворюваннями, розпочинається співпраця з медичними інформаційними системами. На думку засновника та керівника маркетплейсу Юрія Черткова, це сприятиме більш тісній взаємодії між лікарями, пацієнтами та аптеками і поліпшить доступність якісного лікування. І не тільки в нашій країні. Liki – міжнародний проєкт. Крім України, сервіс працює в Казахстані та Узбекистані, а в планах компанії – невпинний рух уперед, як щодо збільшення своєї присутності в різних країнах, так і щодо розширення асортименту. Отже, користувачам Liki.ua з часом буде доступно дедалі більше лікарських засобів і товарів для здоров'я та краси.

А тепер саме час підсумувати все, про що ми тільки-но дізналися:

  1. Сучасний покупець ліків не витрачає час, блукаючи аптеками в пошуках необхідного. Він безкоштовно бронює лікарські засоби та інші аптечні товари на Liki.ua та викуповує їх у найближчій аптеці за найбільш вигідною ціною.

  2. Сучасний покупець ліків не моніторить мережу годинами, щоб розібратися в особливостях тих або інших медичних препаратів. Всю необхідну інформацію можна легко знайти на Liki.ua.

  3. Сучасний пацієнт не намагається придбати рецептурні ліки без рецепта. Через Телеграм-бот на Liki.ua він отримує фахову консультацію та електорнний рецепт і виконує всі настанови лікаря.

А у вільний час переходить на сторінки Liki.ua в Instagram та у Facebook, де розумний помічник Фармік – той що як домовий, тільки аптечний, ділиться з користувачами корисними порадами щодо медицини та здорового способу життя.

Тож ласкаво просимо на Liki.ua! Бронюйте швидко, купуйте вигідно!

Пацієнт може отримати відшкодування коштів, витрачених під час лікування у стаціонарі. Про це повідомила Національна служба здоров'я.

"Якщо таке лікування покривається Програмою медичних гарантій і пацієнт чи пацієнтка перебували у стаціонарі тієї лікарні, яка уклала договір із Національною службою здоров'я за одним із відповідних пакетів", - пояснили.

У закладах із договором лікування за пацієнта оплачує НСЗУ.

Зараз ви читаєте новину «Онлайн сервіс для бронювання ліків: швидко, зручно та вигідно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути